Sinkopuhallus

NorthMetissä me osaamme käsitellä tehokkaasti pieniä ja keskikokoisia osia, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Palvelumme suoritetaan aina sekä aikaa että kustannuksia säästäen. Asiakkaalle reilu hinta, meille mahdollisimman tehokas tilaustöiden referenssi.

Mitä sinkopuhallus on ja miksi valita kyseinen käsittely.Metallist detailid

Sinkopuhallus on tehokas ja ympäristöystävällinen metallipintojen esikäsittelymenetelmä. Se on ihanteellinen menetelmä pienten ja jäykkien metalliosien käsittelyyn. Käsittelyssä metallipinta karhennetaan ja puhdistetaan. Metallipinnan käsittelyn seurauksena karhennettu pinta on valmis jatkokäsittelyä varten, maalattavaksi tai varmistamaan osien paremman tartunnan.

METALLIPINNAN ESIKÄSITTELY MAALAUSTA VARTEN

Sinkopuhallettu pinta voidaan heti maalata tai pintakäsitellä. Käsittelyn seurauksena kuivumisaika lyhenee huomattavasti. Samoin vähenevät pinnan puhdistukseen liittyvät kulut, joita tulisi muita käsittelytapoja sovellettaessa.

ESIKÄSITTELY TARTUNNAN TAKAAMISEKSI

Käytössämme olevien nykyaikaisten laitteiden ja teknologian ansiosta käsittelemiemme pintojen tartunnan taso on parempi kuin mitä tahansa muuta pintakäsittelyä käytettäessä.


Haaveldusseade
SINKOPUHALLUSAUTOMAATTI

Sinkopuhallusautomaaatti, jossa on rumpu ja hihnakuljetin

Käyttöalue:     Ruostumattomien osien pintakäsittely

 

Rumpu-hihnakuljettimella varustettu sinkopuhallusautomaatti on ihanteellinen, kun on käsiteltävä suurempia määriä pieniä ja keskikokoisia osia. Metallipintojen käsittelyssä voidaan ottaa huomioon asiakkaan tarpeet.


MIKSI VALITA MEIDÄT?

LAADUN TAKAUS   I   NOPEA PALVELU    I   KILPAILUKYKYINEN HINTATASO

NorthMetissä yhdistyvät korkealaatuinen tekniikka ja ammattitaito. Kykenemme täyttämään tilaukset tehokkaasti sekä ajan että kustannusten kannalta.
Järjestämme kuljetuksen sopimuksen mukaan.
Lähettäkää tiedustelu, niin otamme Teihin yhteyttä ensimmäisen tilaisuuden tullen.